Advies en begeleiding

Op het niveau dat u van ons bent gewend

Van de Sande heeft ruim 30 jaar bouwervaring op de zakelijke en particulier markt. We gaan géén enkele uitdaging uit de weg. In de voorbereiding van een nieuwbouw- of renovatie project staan wij u dan ook graag bij met advies en begeleiding, en kunt u rekenen op alle ondersteuning die u nodig heeft.

Advies

Tijdens een gesprek inventariseren wij de gestelde functie- en bouweisen, en wensen rondom uw project. Dankzij onze vakkennis informeren we u over ontwikkelingen en aspecten die voor u van belang zijn of waarmee u te maken krijgt. Samen met u bespreken we de aanbevelingen en vervolgstappen door. Zo hebben we al vaak problemen en onnodige kosten voorkomen. Vanuit onze ervaring spelen we graag een rol bij het op papier zetten van berekeningen en werktekeningen voor houtwolcement wanden en plafonds.

Door onze korte communicatielijnen reageren wij snel en adequaat op al uw vragen. Onze werkwijze kenmerkt zich door mee te denken in oplossingen, duidelijke en eerlijke advisering. In onze advisering leveren wij altijd maatwerk. En ondersteunen u bij het maken van juiste product- en systeemkeuze voor het behalen van het juiste resultaat. Onze enthousiaste specialisten dragen zorg voor; een goed advies, duidelijke werktekening en helderheid van taal die in de bouw gebruikelijk is.

Begeleiding

Wij begeleiden onze klanten vanaf de aanvraag gedurende het hele traject. Van advies tot en met de werktekening, van verkoop tot en met montage, waarbij geen opdracht voor ons te groot is. In alle fasen van het proces (advies, werktekening en montage) kunt u bij Van de Sande rekenen op persoonlijke begeleiding en een vast aanspreekpunt. Wij voelen ons betrokken bij alle fasen van uw project!

Partnership

Op no-nonsens en gelijkwaardige basis gaan wij langdurige partnerships aan met onze opdrachtgevers en zakenrelaties. Persoonlijk contact, nakomen wat we afspreken en korte communicatielijnen maken ons professioneel slagvaardig. Door deze werkwijze hebben wij een goede en betrouwbare reputatie opgebouwd bij onze klanten.