Montage Service

Zo gepiept!

Een goede kwalitatieve montage van Sancoustic is van grote impact op de levensduur en werking van de bouwtechnische eisen die worden gesteld aan de plafond en wandfunctie.

Teruggedroogd en direct klaar voor montage

Sancoustic houtwolcementplaten zijn allemaal extra teruggedroogd. Dat betekent dat de platen een juist vochtgehalte hebben en directe kunnen worden verwerkt en gebruikt.

Houtwolcementplaten harden gewoonlijk op een op natuurlijke wijze uit en behouden daardoor altijd een restpercentage vocht. Veel fabrikanten adviseren daarom de houtwolcementpanelen enkele dagen voor montage, te laten acclimatiseren. Dat is bij Sancoustic houtwolcementplaten niet nodig.

De droging van de houtwolcementplaten gebeurt op een industriële wijze in een droogkamer. Een droogkamer is een afgesloten ruimte waar met behulp van de warmte en luchtcirculatie het vocht uit het de houtwolcementplaat wordt gehaald. Door houtwolcementplaten extra teug te drogen zijn ze:

Montage met losse isolatiematerialen

Een plafond of wand kan geïsoleerd worden voor verhoogd thermisch en akoestisch comfort. Wanneer het gebruik van isolatiematerialen nodig is om aan de juiste bouwtechnische eisen te voldoen, kiezen wij er bewust voor om eerst de isolatiematerialen aan te brengen. Daarna monteren wij de extra gedroogde houtwolcementplaten. Want een niet goed aangebrachte isolerende thermische schil is onrendabel en veroorzaakt comfortklachten als gevolg van tocht en koudestraling. Een juiste montage is dus van wezenlijk belang.

Voordelen van deze werkwijze ten opzichte van combi-houtwolcementpanelen zijn:

Ons assortiment isolatiematerialen bestaat onder andere uit; steen- en glaswol, Resol, EPS, EPS-Gray+ en PIR.

Montageservice

Vertrouwen staat aan de basis van elke samenwerking. Hoe groot of hoe klein het bouwproject ook is. Wij werken samen met gerenommeerde afbouwpartners op wie we goed zijn ingespeeld. Hierdoor kunnen we naast advies en levering ook de montage verzorgen, in zowel nieuwbouw- als renovatie situaties.

Onze afbouwpartners zitten verspreid door het hele land en zijn specialist in het monteren en afwerken van houtwolcementsystemen. Per bouwproject kunnen we daarom regionaal de beste ploeg inschakelen. De samenwerking bestaat uit advies, calculatie/werkvoorbereiding, levering, montagebegeleiding en garantie.

Heb je als afbouwpartners zelf een project waarin je houtwolcementplaten wilt gaan toepassen? Of je hebt meer specialistisch advies nodig? Of je wilt houtwolcementplaten bestellen? Ook dan helpen wij je graag verder!
Of je nu aannemer, afbouwer, voorschrijver of particulier bent? Voor meer informatie bel 0499 – 323 933 of stuur je e-mail naar info@vandesandebv.nl.