Logistiek op maat

Logistiek zoals u het wilt

Transport en logistiek kunnen een groot verschil maken in uw concurrentiekracht. Hierbij staat een goede logistieke planning, betrouwbaarheid en klantgericht denken centraal.

De organisatie van logistieke processen hebben vaak een belangrijke invloed op de uitvoering van het bouwproces. Daarom ontwikkelde Van de Sande een concept om afbouwers en aannemers te ontzorgen op het gebied van voorraadbeheer en logistiek. Dit door middel van een goede logistieke coördinatie en het hebben van ruim voldoende voorraad in onze magazijnen (altijd 20.000 m2). Veel van onze producten en -systemen zijn direct uit voorraad of snel leverbaar. U heeft dus geen lange levertijden en door een goede planning kunnen wij u de snelheid bieden die u wenst.

Een goede samenwerking is dan ook noodzakelijk en essentieel voor de totale kwaliteit en service richting onze klanten. Samen bespreken we u wensen en leveringsdetails. Hiervoor zit ons professionele team van planners en transporteurs klaar om u te helpen, uw bestelling op te nemen en op de gewenste plaats en datum af te leveren.

Sancoustic houtwolcementplaten worden zorgvuldig verpakt om transportschade naar en productschade op de bouwplaats te voorkomen. Onze stevige en stabiele transportverpakking bestaat uit een houten pallet, beschermhoeken en een sterke wikkelfolie. Het bijgesloten informatieblad waarborgt een duidelijke productcommunicatie en verwerkingsrichtlijnen.

Ons doel is om de logistiek dusdanig te optimaliseren zodat u efficiënt kunt werken, een snellere bouwtijd heeft en geen onnodige kosten maakt. Zo kunt u zich richten op andere facetten binnen het project!