Over ons

Specialist in
houtwolcementplaten en -systemen

Wij zijn Van de Sande. Dé specialist op het gebied van houtwolcementplaten en –systemen.Een bedrijf dat niet voor klanten werkt maar mét. Met focus op resultaat en het behalen van uw doelstellingen. Wij gaan géén uitdaging uit de weg. Ons team bestaat uit enthousiaste specialisten die realistisch zijn, meedenken, vragen stellen en van aanpakken weten. Ons specialisme, ervaring en met plezier doen waar we goed in zijn, is dé sleutel van ons succes! Indien gewenst kunnen wij onze producten leveren als FSC®.

Afhankelijk van de bouwtechnische eisen en gebouwfunctie zijn onze FSC-gecertificeerde extra teruggedroogde houtwolcementplaten los en in diverse combinaties met isolatiematerialen leverbaar. Voor vrijwel elke binnen- en buitentoepassingen is er een gecertificeerde houtwolcementplaat en -combinatie beschikbaar, in de juiste lengte, dikte en eigenschappen voor zowel wand als plafond. Dat resulteert in vele kwalitatieve duurzame akoestische, thermische en brandveilige oplossingen en toepassingen met een tijdloos decoratief design en overduidelijke herkenbaarheid. Sancoustic is gebruiksklaar en kan meteen worden gemonteerd op de bouwplaats omdat ze extra teruggedroogd zijn en niet krimpen.

In de bouwwereld draait alles om snel en efficiënt werken, daarbij hoort een helder advies, duidelijk ontwerp en goede logistieke planning. Daarom houden wij het traject van advies, logistiek, transport tot en met montage en nazorg in eigen hand. Op die manier bent u als klant verzekerd van een constant hoogwaardige kwaliteit en minder faalkosten.

Gedreven door ambitie zoeken wij voortdurend naar betere oplossingen zonder het échte doel uit het oog te verliezen. We werken hard, zijn continue in beweging en vinden steeds nieuwe productoplossingen en systemen uit waaraan we onze veelzijdigheid te danken hebben. Wij adviseren u graag bij de keuze voor het juiste product en systeem.